WIE ZIJN WIJ?

VANAF 2010 ORGANISEREN WIJ JAARLIJKS MET VEEL SUCCES 
DANCE CAMP NEDERLAND!

ONDER DE BEZIELENDE LEIDING VAN WAHID BAYAR ( STICHTING THE FAR STEP ) EN WILLY TIEPEL ( STICHTING MIGHTY MOVES) IS ER OOK DIT JAAR WEER EEN SPETTEREND DANCE CAMP.

Oprichters Dance Camp Nederland

Willy Tiepel

Willy Tiepel

Co Founder , Dance Camp Nederland

Al meer dan 10 jaar is zij eigenaresse van dansschool Jelly Jam Dance uit Naarden. Ze geeft veel streetdance en HipHop lessen aan kinderen, jeugd en volwassenen. Daarnaast doet zij veel dans- en musical- projecten op de basisscholen en middelbare scholen in regio ’t Gooi.

Zij is afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Amsterdam. Daarna heeft zij bij de Universiteit van Utrecht de studie Sport, Bewegen en Gezondheid afgerond. In de loop der jaren heeft zij bij verschillende fitnesscentra gewerkt als manager aerobics en fitness en diverse aerobic-lessen en fitness-trainingen gegeven.

Verder is zij werkzaam geweest als Reebok Mastertrainer in Nederland, Europa en de VS. Zij gaf workshops en workouts met betrekking tot de Reebok programma’s zoals Step Reebok, Flexible Strength, Skate Reebok, Core Reebok en City Jam en gaf zij lessen als: Funky-Step, StreetEnergy, HiLO to the Top.

In 2015 heeft zij stichting Mighty Moves opgericht met als doel het

organiseren van diverse dans- en bewegingsprojecten aan specifieke doelgroepen in de leeftijd van 4-18 jaar die vanwege een fysieke, psychische of financiële beperking vaak niet in aanraking komen met dans/theater of bewegen in het algemeen (sport). Wij denken dan aan oa. kinderen met syndroom van Down, kinderen met fysieke beperkingen en kinderen uit asielzoekerscentra.

Stichting Mighty Moves wil op deze manier laagdrempelige activiteiten organiseren die ervoor zorgen dat een ieder het plezier van dans en bewegen in het algemeen positief ervaart en dat deze activiteiten ertoe bijdragen om het zelfvertrouwen te vergroten, het een manier is om de gevoelens te uiten , leert samen te werken met elkaar en begrip op te brengen voor elkaar en door te bewegen werkt aan een gezond lichaam.

Wahid Bayar

Wahid Bayar

Co Founder , Dance Camp Nederland

Wahid werkt nu al ruim 16 jaar als dans/theater/zang/rap/muziek docent/coach performance/streetdance voor diverse scholen in Nederland en buitenland.

Hij heeft diverse projecten op zijn naam staan, waaronder die voor Stichting Kinderpostzegels en de Postcode Loterij. En hij heeft de productie gedaan van een internationaal uitwisselingsprogramma met India vanuit Ish. Ook hebben zij educatieve projecten gedraaid in o.a. USA, Afrika en Europa. Tevens heeft hij in de periode van 2003 t/m 2008 geregisseerd, gedanst en geacteerd bij theater/dansgroep Ish.

Wahid als de oprichter en de artistiek leider van de stichting ‘The Far Step’ wil een omgeving voor jongeren creëren, waarin ze goed ondersteund worden om hun talenten te ontdekken, vorm te geven en te benuttigen. Wahid wil zijn eigen talenten, levenservaring en scholing gebruiken om jongeren te helpen in diverse disciplines zoals zang, rap, dans, choreografie, performance, theater en dergelijke.